O villi Colnago

Ako želite provesti svoj odmor daleko od gradske vreve i osjetiti sve čari nedirnute prirode, biti "tako blizu, a tako daleko" od najatraktivnije turističke destinacije u Dalmaciji - grada Hvara!

Kuća se nalazi u malom ribarskom mjestu Vloka na otoku Sv. Klemet. Udaljena je od mora 80 metara i opremljena je za 8 do 10 osoba. Ima kompletno opremljenu kuhinju, tri spavaće sobe, (dvije bračne i jednu sa dva kreveta), četiri spavaća mjesta u dnevnom boravku, dvije kupaone i veliku terasu sa koje puca pogled na uvalu Soline i Dobri otok. Kuća također ima solarnu instalaciju za struju i toplu vodu.

Do Palmižane, u kojoj se nalzi ACI marina i samoposluga, ima 30 minuta šetnje šumskim putem. Također Vam nudimo prijevoz do Hvara (10 min.) Taxi brodom. Da biste izbjegli ljetne gužve na cestama, sporu trajektnu liniju nudimo usluge prijevoza putnika do Splita odnosno Splitskog aerodroma.

villa Colnago tlocrt villa Colnago lokacija
+385 99 5245 266
pakleniotoci@gmail.comVilla Colnago, sva prava pridržana © 2014.
Kuća se nalazi u malom ribarskom mjestu Vloka na otoku Sv. Klemet. Udaljena je od mora 80 metara i opremljena je za 8 do 10 osoba.
više >